Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Ισόγειο με εύκολο πάρκινγκ
Συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ

Σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης τραυματισμών

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Φυσιοΐαση διαθέτουμε όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άριστη αποκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει από τον θεράποντα ιατρό σας.

Μαγνητικός διεγέρτης Tesla Stym FMS

Μαγνητικός διεγέρτης

Το TESLA Stym FMS (Functional Magnetic Stimulation) είναι ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό μηχάνημα Λειτουργικής Μαγνητικής Διέγερσης. Χρησιμοποιεί ισχυρά παλμικά μαγνητικά πεδία έως 2,5 Tesla σε συχνότητα 1 έως 160 Hz. Επιτρέπει τη διέγερση των βαθύτερων μυϊκών και νευρικών ιστών, που δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλο μέσο. Είναι το ισχυρότερο είδος μαγνητικής θεραπείες στη φυσικοθεραπεία η οποία μπορεί να γίνει χωρίς επαφή με το δέρμα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο στην θεραπεία των Μυοσκελετικών και Νευρολογικών παθήσεων. Ο Μαγνητικός Διεγέρτης Προκαλεί την διέγερση των μυϊκών και νευρικών ινών μετά από εφαρμογή της κεφαλής του Μαγνητικού Διεγέρτη στο συγκεκριμένο επώδυνο σημείο.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία αποκατάστασης του Μαγνητικού Διεγέρτη FMS Tesla Stym, έρχεται από τα θεραπευτήρια των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών αθλητικών συλλόγων και είναι έτοιμη να προσφέρει άμεση ανακούφιση, επιδρώντας, σχεδόν ανώδυνα, στο βάθος του προβλήματος. Ο Μαγνητικός Διεγέρτης επεμβαίνει εσωτερικά και αποκαθιστά τους τραυματισμούς στη βάση τους, αποφορτίζοντας αποτελεσματικά σε πολλές περιπτώσεις παθήσεων.

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή του

 

 

Κρουστικός υπέρηχος (Shock wave - ESWT)

κρουστικός υπέρηχος

Η χρήση κρουστικού υπερήχου κερδίζει συνεχώς έδαφος στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η εφαρμογή του συντελεί στην αποφυγή ενός πιθανού χειρουργείου διασφαλίζοντας το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ο κρουστικός υπέρηχος ακτινωτών κυμάτων rESWT-και στον οποίο θα αναφερόμαστε στη συνέχεια είναι μη χειρουργική, μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή για παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Πως λειτουργεί ο κρουστικός υπέρηχος: Συμπιεσμένος αέρας επιταχύνει ένα βλήμα με υψηλή κινητική ενέργεια το οποίο χτυπά το έμβολο – εφαρμογέα, ο οποίος εφαρμογέας του κρουστικού υπερήχου έχει με τη σειρά του τοποθετηθεί στην επιφάνεια του δέρματος ακριβώς πάνω από το επώδυνο σημείο του σώματος. Με αυτό τον τρόπο η παραγώμενη μηχανική ενέργεια μετατρέπεται σε υψηλη κινητική ενέργεια ακριβώς πάνω από το επώδυνο σημείο και ταξιδεύει μέσω των μαλακών ιστών με τη μορφή ακτινωτού κύματος.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του

Θεραπεία K-Laser: Συνώνυμο με το Dynamic Therapy

k-laser

K-Laser: Ο παγκόσμιος ηγέτης στη Φυσικοθεραπεία και την Αποκατάσταση Το K-Laser είναι ένα μηχάνημα «Made in Italy» και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς του πειραματισμού, της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής του πιο καινοτόμου θεραπευτικού Laser. Το ευέλικτο λογισμικό K-Laser βασίζεται σε διάφορα δυναμικά στάδια, κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης θεραπείας. Οι παράμετροι εφαρμογής του μπορούν να διαμορφωθούν, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το καινοτόμο K-Laser Dynamic Therapy έχει πετύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη Φυσικοθεραπεία, την Αποκατάσταση και την Αθλητική Τραυματολογία. Οι θεραπευτικές συνεδρίες είναι γρήγορες, με υψηλή θεραπευτική εφαρμογή, γι' αυτό το λόγο το K-Laser Dynamic Therapy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία όλων των παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με τη φυσικοθεραπεία μέσω της βιοδιέγερσης του κατεστραμμένου ιστού.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του

Πελματογράφος T-PLATE foot pressure plate

πελματογράφος

Λεπτό, έξυπνο, απλό, διευκολύνει μια βελτιωμένη διαδικασία διάγνωσης του τρόπου που περπατάτε!

Η πλάκα πίεσης ποδιών T-PLATE είναι ο πιο ακριβής και οικονομικός τρόπος για την αναγνώριση του προφίλ της πελματικής πίεσης.

Τα παραδοσιακά εργαλεία δεν μπορούν να παρέχουν τις ίδιες πληροφορίες με το T-Plate, το οποίο επιτρέπει την άριστη διάγνωση ως προς τον τρόπο που πατά το πέλμα.

Μια σύγχρονη εξέταση που παρέχει μια εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία και παρακολούθηση του εξεταζόμενου.

Antisel Physio Fisiowarm SEVEN 400

tecatherapy

Το πρωτοποριακό μηχάνημα αποθεραπείας Fisiowarm SEVEN 400 για την εφαρμογή Tecatherapy αποτελεί μια καινοτόμο προσθήκη στον εξοπλισμό της ΦΥΣΙΟΙΑΣΗΣ. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του παρέχουν άριστη προσαρμογή στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή, υψηλότερη απόδοση σε απεριόριστο αριθμό θεραπειών, καθώς και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Χάρη στα νέα χαρακτηριστικά του Fisiowarm SEVEN 400 επιτρέπουν στη θεραπεία να προσαρμοστεί τέλεια στον ασθενή, με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο εγκαυμάτων, με εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα ανάλογα με την περιοχή θεραπείας.

Μάθετε περισσότερα για τις πρωτοποριακές δυνατότητες της εφαρμογής Tecatherapy