Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Ισόγειο με εύκολο πάρκινγκ
Συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ

Φυσικοθεραπευτής Ηλίας Καραγιάννης

Ο φυσικοθεραπευτής Ηλίας Καραγιάννης είναι απόφοιτος Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Θεσ/νίκης. Διαθέτει εξειδίκευση στις τεχνικές Manual (Mulligan), Kinesiotaping, IASTM (Arthro Tools). Για 15 περίπου χρόνια εργαζόταν στην Εκπαίδευση στις ειδικότητες Φυσικοθεραπείας και Ιατρικών εργαστηρίων, ενώ παράλληλα αναλάμβανε κατ’οίκον περιστατικά, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις.
Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες τόσο Β και Γ Εθνικής όσο και με ερασιτεχνικές ως υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής ομάδας. Είναι επίσης πτυχιούχος τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ, όπως επίσης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και έχει λάβει μέρος σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια ως ομιλητής.

Ειδική ομάδα θεραπευτών

Μαζί με τον Ηλία Καραγιάννη, μια πεπειραμένη ομάδα από Φυσικοθεραπευτές ειδικά εκπαιδευμένους στην αποκατάσταση κάθε τύπου τραυματισμών και στη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτει η Φυσιοΐαση, είναι έτοιμη να αναλάβει τη θεραπεία σας με αμεσότητα, ασφάλεια και ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης. Στόχος μας είναι να βλέπουμε το πρόβλημα που σας απασχολεί ξεχωριστά και να φροντίζουμε να νιώθετε άνετα σε όλο το διάστημα που θα διαρκέσει η περίοδος της αποκατάστασής του.